Αρχική Σελίδα

Shenzhen Wonsun Machinery & Electrical Technology Co. Ltd

Το Wonsun είναι πολύ αξιόπιστη επιχείρηση, γρήγορη αποστολή και η καλή ποιότητα, ο σημαντικότερος είναι ανταγωνιστικές τιμές.

—— Ali Alabadi

Συστήνω πραγματικά, μια μεγάλη ομάδα και μια καλή ποιότητα. Πολύ καλός. Θα αγοράσω πάλι.

—— Oliver

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Wonsun Machinery & Electrical Technology Co. Ltd

1 2 3
Shenzhen Wonsun Machinery & Electrical Technology Co. Ltd Shenzhen Wonsun Machinery & Electrical Technology Co. Ltd Shenzhen Wonsun Machinery & Electrical Technology Co. Ltd
Γραφείο Το εργοστάσιό μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μάρκες : WONSUN
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200
Ετήσιες πωλήσεις : 50,000,00-60,000,00
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 60% - 70%
CWho είμαστε
Ιδρυμένα το 2010, τα μηχανήματα & η ηλεκτρική Co. ΕΠΕ Shenzhen Wonsun τεχνολογίας είναι μια κατασκευή της πύλης εμποδίων, της περιστροφικής πύλης τρίποδων, των για τους πεζούς σειρών εμποδίων και των επαγγελματιών βιομηχανίας χώρων στάθμευσης.
ποιοι αφιερώνονται να φέρουν τις καινοτόμες νέες ιδέες στον κόσμο των ηλεκτρονικών πυλών εμποδίων και τη στάθμευση των συστημάτων.

ΤΙ παρέχουμε

Τα μηχανήματα & η ηλεκτρική Co. ΕΠΕ Wonsun Shenzhen τεχνολογίας παρέχουν στην πύλη εμποδίων, την περιστροφική πύλη τρίποδων, τη για τους πεζούς σειρά εμποδίων και τη βιομηχανία χώρων στάθμευσης την πείρα συστημάτων εισοδήματος, πρόσβασης και ελέγχου ασφαλείας.  Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, προσπαθούμε να παρέχουμε τους πελάτες μας 

με τις πωλήσεις, την υπηρεσία, την εφαρμοσμένη μηχανική, τη διαβούλευση, και την εγκατάσταση αιχμής.

ΓΙΑΤΙ επιλέξτε Wonsun
Τα μηχανήματα & η ηλεκτρική Co. ΕΠΕ Wonsun Shenzhen τεχνολογίας φροντίζουν για την επιτυχία των πελατών του. Το Wonsun πιστεύει στη βοήθεια των coustomers να καθοριστεί το καλύτερο soultion για τη μοριακή αίτησή τους. Με την πείρα πυλών εμποδίων μας, Wonsun μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες πελατών desigh στη λήψη της πολυπλοκότητας από την πύλη εμποδίων, τη για τους πεζούς σειρά εμποδίων και το σύστημα στάθμευσης. Επειδή η εστίασή μας είναι στην ποιότητα με κύριο Q.We ακριβώς δεν θα εγκαταστήσει για λιγότερους.
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Wonsun Machinery & Electrical Technology Co. Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sarah

Τηλ.:: 86--13751381783

Φαξ: 86-0755-84536531

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)